Krejt “lloç” e gropa, rruga në gjendje të mjerueshme e fshatit Cermjan të Gjakovës

Një rrugë në fshatin Cermjan të Gjakovës po paraqet probleme për banorët e këtij fshati, pasi është në gjendje të mjerueshme, duke qenë e shkatërruar dhe në mungesë të trotuareve.


Në disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale, shihet se kjo gjendje e rrugës është bërë pothuajse e pakalueshme dhe problematike pasi është e mbushur me baltë e gropa, sidomos pas reshjeve të fundit atmosferike.

Siç thonë banorët në këtë fshat, Kryetari i kësaj Komune, Ardian Gjini iu ka premtuar se do ta asfaltojë këtë rrugë, por deri më tani s’ka pasur diçka konkrete.

Pamjet nga rruga në Lagjen e Hasnjonëve: