Krisë tupani në aeroport, familjarët presin mërgimtarët

Jemi në sezonën e verës dhe bashkatdhetarët ja kanë mësy pushimeve në Kosovë.


Kolona të gjata në kufi e fluksi i madh i udhëtarëve në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, e dëshmojnë më së miri këtë gjë.

Por, një pritje më e veçantë iu është bërë mërgimtarëve sot dhe atë më surle e tupana.

Një video po bën xhiro në rrjetet sociale ku në “Arrivals” në ANP tingujt e tupanëve nuk kanë të ndalur si dhe qytetarët shihen duke vallëzuara.