Kuvendi mban 1 minutë heshtje për të rënët e Reçakut

Para nisjes së seancës për referendumin e Serbisë në Kosovë, deputetët e Kuvendit kanë mbajtur një minutë heshtje në nderim të të vrarëve në masakrën e Reçakut.

Në seancë po merr pjesë Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.

Ndërkohë, PDK-ja ka njoftuar qysh dje se nuk do të marrë pjesë në seancë.