Lirohen disa nga aktivistët e PSD-së të arrestuar sot

Partia Socialdemokrate ka zhvilluar sot një aksion tek objekti i ish-Rilindjes.


Në këtë aksion në mënyrë të dhunshme janë arrestuar kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj dhe shtatë aktivistë të partisë.

E që para pak çastesh aktivistët janë liruar nga stacioni policor. Ndërsa kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj është ndalur në paraburgim.

Lajmin e ka konfirmuar, zëdhënësja e partisë, Natyra Kuçi.