Mbi 800 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Brenda 24-orëve të fundit policia ka shqiptuar 894 gjoba ndaj personave që nuk respektuan masat antiCovid, që u vendosen nga institucionet shëndetësore.


Ndërsa, 663 etiketa trafiku u janë shqiptuar shkelësve të rregullave të trafikut.

Ndërkaq, policia ka njoftuar edhe se në rrugët e Kosovës brenda 24-orëve janë shkaktuar 21 aksidente trafiku me të lënduar dhe 21 aksidente trafiku me dëme materiale.

Gjatë këtij 24-orëshi, policia e arrestoi 28 persona dhe 18 dërgoi në mbajtje.