Mbyllet seanca parlamentare

Me votimin e komisione parlamentare dhe miratimi ne përbërjes së tyre, është bërë mbyllja e kësaj seance.


14 komisionet parlamentare janë votuar me 99 vota, asnjë kundër dhe një abstenim, ndërsa përbërja e tyre ka kaluar me 104 vota pro.

Kryeparlamentari Glauk Konjufca ka bërë mbylljen e punimeve të kësaj seance.

Në medie po raportohet se sot pritet të nis seanca e jashtëzakonshme për t’u votuar Vjosa Osmani si presidente e vendit.