Merr flakë një shtëpi në Ferizaj

Në rrugën “Rizah Matoshi” (afër restorant Gjyla) në Ferizaj ka marrë flakë një shtëpi.


Zjarrfikësit kanë arritur që të lokalizojnë zjarrin dhe ta shuajnë me kohë.

Ekipet e policisë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

Ende nuk ka ndonjë konfirmim zyrtarë në lidhje me shkaktarin e zjarrit po dëmet janë të konsiderueshme.