Merr mësim nga viti i kaluar, Komuna sivjet nis herët dekorimin e kryeqytetit për festat e fundvitit

Ndërkohë që festat e fundvitit po afrohen, kryeqyteti tashmë ka nisur të dekorohet, pikërisht në ditën e parë të muajit nëntor, shkruan Reporteri.net.


Në orët e para të mëngjesit kanë nisur përgatitjet për vendosjen e bredhit dhe dekorimeve të tjera në sheshet e kryeqytetit.

Kujtojmë se vitin e kaluar Komuna e Prishtinës ka marrë kritika të shumta për vonesat në dekorimin e qytetit për festa.

Vitin e kaluar Komuna e Prishtinës kishte ndarë 75 mijë euro për dekorimin e kryeqytetit. /Reporteri.net