Milaim Zeka, Devollit: S’ke ba kurrfarë krimi, në vendin tënd i kisha nënshkru edhe dy kontrata tjera

Milaim Zeka anëtari i komisionit hetimor ka kërkuar nga Blerim Devolli që ta thërrasë Blerim dhe jo zotëri Devolli.


Kurse ai tha se parapëlqen ta thërrasë Blerim.

Sipas Zekës, fajtor në këtë rast është Qeveria, Vala dhe Post Telekomi.

Zeka tha se është normale që Blerim Devolli të mbrojë biznesin e tij, dhe po të isha në vend të tij do ta nënshkruaja edhe dy të ngjashme.

“Kurfar krimi s’ke ba, unë do ta nënshkruaja edhe dy kontrata më shumë se ti” u shpreh Zeka.