Ministri Latifi sot raporton në Komisionin për Shëndetësi

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, do të raportojë sot para deputetëve në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Raportimi i ministrit Latifi është në lidhje me menaxhimin e situatës epidemiologjike në Kosovë.

Rendi i ditës:

Miratimi i rendit të ditës;
2. Votimi i Raportit për monitorimin e Ligjit 05/L-025 për Shëndetin Mendor;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë z. Rifat Latifi
Tema: Menaxhimi i situatës epidemiologjike me COVID-19;
4. Të ndryshme.