Ministria e Infrastrukturës ka një njoftim të rëndësishëm për shoferët e automjeteve

Fillon matja e emetimit të gazrave të automjeteve.


Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar për fillimin e implementimit të matjes së gazrave të automjeteve.

“Është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë të informuar për rëndësinë e këtij procesi që buron nga Udhëzimi Administrativ”, thuhet në njoftimin e ministrisë.