Mosha e personave që humbën jetën nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Gjatë intervalit kohor të 24 orëve të fundit pesë persona kanë vdekur si pasojë e infektimit me virusin Covid-19.


Mosha e personave varion nga 50-59 vjeç dy persona, 60-69 vjeç dy persona, 70-79 vjeç dy persona dhe plus 80 një person.

Grafika e plotë: