Ndalohen dy persona të dyshuar për shembjen në hotelin në Mitrovicë

Dy persona janë ndaluar si të dyshuar nga Prokuroria Themelore e Mitrovicës, për shembjen e një pjese të objektit të ish-hotelit “Adriatik” në Mitrovicë.


Të ndaluarit janë punëdhënësi dhe punëkryesi i punimeve në këtë objekt.

Ndërkohë se prokuroria ka njoftuar se ka intervistuar edhe tre dëshmitarë të këtij rasti, që si pasojë e shembjes një i ri për disa orë qëndroi nën gërmadha.

Ky i fundit para pak minutash është gjetur nga pjesëtarët e sigurisë, pas më shumë se gjashtë orë kërkim.

27 vjeçari me inicialet V.B, është zënë nga shembja e hotelit në Mitrovicë derisa po punonte aty.

Në ndërtesë kanë qenë duke punuar gjithsej 4 persona.

E rëndë: 1 person është nën gërmadha në Mitrovicë, dyshohet se ka vdekur