Ndodh edhe kjo: Një shkollë në Kosovë e vendos mbrapsht flamurin

Shkolla “Lismir” në komunën e Fushë Kosovës në prag të Festës së 28 Nëntorit ka vendosur flamurin kombëtar kuq e zi si dhe atë të Kosovës.


Mirëpo këtë të fundit e kanë vendosur mbrapsht.

Express ka publikuar disa fotografi që e dëshmojnë këtë gjë.

Të gjitha aktivitetet për shënimin e 28 nëntorit, Ditës së Flamurit, nesër do të zhvillohen në përputhje me masat e vendosura nga Qeveria.