Në 24 orët e fundit, 41 aksidente trafiku, 15 prej tyre me persona të lënduar

Në 24-orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 41 aksidente në komunikacion, 15 prej tyre me persona të lënduar dhe në 26 aksidente tjerë policia raporton vetëm për dëme materiale.


Policia bën të ditur se ka shqiptuar edhe 1 mijë e 867 tiketa trafiku për shoferët të cilët nuk kanë respektuar rregullat e komunikacionit, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu gjatë ditës së djeshme policia ka arrestuar 27 persona, 22 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 4 në vuajtje të dënimit.