Në këtë fshat kosovar fyhet rëndë Amerika dhe presidenti i saj

Në një mural në fshatin Lupç të Poshtëm të Podujevës mund të shihet presidenti amerikan Donald Trump pranë kokës së një lope.


Kjo me gjasë përbën tallje me presidentin amerikan, siç shkruan edhe kritiku i artit, Ilir Muharremi.

Presidenti i vendit më të fuqishëm në botë shihet në një fotografi të siguruar nga Periskopi, para një mikrofoni derisa i flet me shumë seriozitet një lope. Kjo mund të përbëj fyerje edhe për elektoratin konservator republikan të presidentit Trump që duket se është portretizuar nga lopa në fjalë.

Ndërkohë, nuk ka një reagim deri tash nga aktivistët për mbrojtjen e të drejtave të kafshëve. Lopa është një kafshë mjaft dobiprurëse.

Nuk dihet as autori i këtij murali dhe pse është vendosur numri 1455 prapa emrit të fshatit Lupç i Poshtëm.