Nga 500 euro gjobë për qytetarët me COVID-19 të Kamenicës që thyen masën e izolimit

Stacioni policor në Kamenicë njofton se ka gjobitur me 500 euro personat e infektuar me COVID-19 që kanë thyer izolimin.


Komuna e Kamenicës njofton se ka filluar aksion për identifikimin e personave të infektuar që kanë thyer izolimin dhe ndaj tyre po zhvillohet monitorim i vazhdueshëm.

“Apelojnë tek qytetarët që kushdo që ka informata se personat e identifikuar me #COVID19, kanë thyer izolimin, ose janë parë jashtë duke kryer shërbime, t’i lajmërojnë në Polici. Kujtojmë se personat e infektuar, izolimin mund ta thyejnë vetëm për të marrë tretman mjekësor, pasi e kanë lajmëruar paraprakisht shtabin emergjent komunal. Ky aksion nga Policia, është ndërmarrë për parandalimin e përhapjes së virusit”, thuhet në njoftim.