Njeriu që ia qëlloi rezultatit të zgjedhjeve sjell të dhëna të reja, tregon a e kaloi Nisma pragun

Analisti politik, Armend Muja, ka publikuar përmbledhjen e rezultateve zyrtare dhe jo-zyrtare të zgjedhjeve së 6 tetorit.


Sipas tij, në bazë të votave zyrtare, Nisma-AKR nuk e ka kaluar pragun ndërsa në bazë të të dhënave jo-zyrtare, ky koalicion, ka ndryshime në rezultat në bazë të rinumërimit të votave, të votave nga Serbia.

“Në rast se NISMA pretendon të ketë kaluar pragun pas rinumërimit, është e rëndesishme që ata të prezentojne luhatjen e rezultateve të tyre dhe partive tjera në raport me totalin e votave”, ka shkruar Muja në Facebook.

Permbledhje e Rezultateve Zyrtare dhe Jo-zyrtare: ne tabele eshte paraqitur rrjedha e votimit ne baze te hapave te…

Publiée par Armend Muja sur Samedi 26 octobre 2019