Njihuni me babanë e Albin Kurtit

E kemi parë shpesh me gruan dhe të bijën e tij nëpër tubime e nëpër media, por a e dini kush është babai i Albin Kurtit?


Albini është djali i Zaim Kurtit, të cilin e shohim rrallë, e rrallë kush e njeh.

Ai ekspozohet shumë pak nëpër media e publik.

Ne po ua sjellim disa foto të tij: