Numërohen mbi 80% të votave nga Diaspora: VV bindshëm e para, NISMA më shumë vota se AAK-ja

Numërimi i votave të ardhura nga Diaspora gati sa s’ka përfunduar.


Deri në këto çaste janë numëruar gjithsej 82% të votave të ardhura me postë.

Sipas rezultateve deri të tanishme, Lëvizja Vetëvendosje i prinë për nga numri votave me 5827 sosh.

Pastaj radhitet LDK më 1892 vota, PDK 1793, AAK 504 dhe Nisma 725.