Numërohen votat e para nga diaspora: Prinë kjo parti

Edhe zyrtarisht procesi numërimit të votave që kanë ardhur përmes postës gjatë periudhës së 19 shtator – 5 tetor 2019 ka filluar.


Rreth 13 mijë e 500 fletëvotimeve të cilat kanë ardhur përmes postës kanë filluar numërimin nga KQZ.

Në tavolinën e parë siç mëson Indeksonline: VV 92 vota, LDK 15, NISMA 13, PDK 25 dhe koalicioni AAK – PSD 18.

Në tavolinën e dytë: VV 56, NISMA 27, LDK 29, PDK 23 dhe AAK 26 vota.

Ndërsa në tavolinën e tretë: VV ka marrë 38 vota, 37 vota janë për NISMA-n, LDK 42 dhe AAK 27.

Kujtojmë se ky është vetëm fillimi i numërimit të votave të ardhura me postë.