Pamje të reja, kaosi që po shkaktohet në rrugët magjistrale nga mos pastrimi i borës

Bora e cila po bie pandërprerë po shkakton vështirësi të mëdha në komunikacion sidomos në mbrëmje.


Por gjendje e njëjtë po paraqitet edhe në magjistralen Prishtinë-Pejë.

Reporteri.net ka siguruar një tjetër video ku shihet se si është bllokuar rruga me të kaluar Sllatinën, pak pa mbërritur tek Parku i Biznesit.

Në video shihet se si qytetarët janë dalë nga veturat e tyre, ndërsa prezente janë edhe Policia e Kosovës.

 

Kolonat në këtë rrugë janë bërë të mëdha, derisa shumë vetura po e kanë vështirë të ngjitën në përpjetëzën e Sllatinës që çon drejt Komarit dhe më tej për Pejë.

Reporteri.net edhe më herët publikoi video ku shihej se si personat kanë dalë nga veturat e tyre dhe i shtyejnë ato që të mos rrëshqasin dhe të mos aksidentohen me njëra-tjetrën.

Gjendje aspak e mirë nuk është as në autostradën Prishtinë-Prizren, e cila është e mbuluar tërësisht nga bora.