Paralajmëron avokati që akuzohet për abuzim seksual: Do ta godas gjithë “jakën e bardhë”

Avokati Gazmend Halilaj, ka thënë se aktakuza i është ngritur pasi ka ‘goditur’ institucionin më të rëndësishëm.


‘Këtë e kanë bërë sepse e kam godit institucionin më të rëndësishëm. Me datën 25 i kam bërë kallëzim prokurorit, me 26 jam arrestu’ ka thënë Halilaj.

Derisa ka treguar, se pas arrestimit kahasur në shumë probleme të tjera.

‘Kanë ardh me më arrestu të armatosur me pranga e mjete të tjera, iu binda atyre. Kam pas gojën gjak, pa vetëdije n3 tnatës në emergjencë. Derisa ka reagur avokati i popullit,’ ka thënë Halilaj.

I njëjti ka thënë se do godasë ‘jakën e bardhë’.

‘E keni parë që u qu krejt shteti u bën bërë bashkë për të, do godasë krimin e jakës së bardhë. Unë do ja japë prokurorisë, kemi me goditë me disa çështje tjera që do jenë të rëndësishme,’ ka përfunduar ai.

Ndryshe, Halilaj po akuzohet për dy vepra, “Keqpërdorimi seksual duke keqpërdorur pozitën, autoritetin apo profesionin”, nga neni 239 paragrafi 1 pika 1.3 të KPRK-së dhe “Frikësimi gjatë procedurës penale”./