“Parandite” – kur drejtori i gjimnazit në Pejë nuk di mirë drejtshkrim

Një njoftim për ndarjen e klasave mësimore është vendosur prej kohesh në Gjimnazin “Bedri Pejani” në Pejë.


Por, ky njoftim i vënë nga drejtoria e kësaj shkolle përmban një gabim gjuhësor.
Në vend se të shënohet “Paradite” aty është e shkruar “Parandite”.

Drejtor i këtij gjimnazi është Musa Nikqi.

Për më shumë shikojeni foton, e cila është shpërndarë në rrjete sociale, dhe nxënësit e shkollës kanë nisur të tallen me drejtorin.