Pas pak mblidhet Kryesia e Kuvendit, diskutohet për Ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje

Sot në orën 15:00 do të mblidhet kryesia e Kuvendit të Kosovës.

Kështu është bërë e ditur përmes një njoftimi për media, gjersa thuhet se do të diskutohet lidhur me nismën legjislative për ndryshimin e projektligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme.

“Nisma legjislative “Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 03/L-256””, thuhet në njoftim.