Pas vrasjes së zyrtarëve të saj, PDK pezullon të gjitha aktivitet politike për sot

Nga ngjarja tragjike që ka ndodhur dje në qytetin e Pejës, ku mbetën të vrarë A.A dhe B.K, PDK ka pezulluar aktivitetet e saj për sot.


Në shenjë nderimi dhe respekti për dy ish-anëtarët e kësaj partie, PDK ka marrë vendim që sot të pezullojë të gjitha aktivitetet e saj politike anembanë vendit, shkruan Reporteri.net

Kujtojmë se A. Ademaj ishte ishte kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Pejës, kurse B. Kadriaj ishte kandidati i kësaj partie për kryetar të Deçanit në vitin 2017.