Përplasen keq Mulla Osmani dhe Blerim Latifi: I smutë, ti je hajvan

Një përplasje ka ndodhur mes profesorit universitar, Blerim Latifit dhe hoxhës Osman Musliu në emisionin “Pressing” në T7.


Dy të lartcekurit kanë fyer njëri tjetrin.

Ndërsa po debatonin, Mulla Osmani i ka thënë Latifit, “ti je i sëmurë në aspektin e ideologjisë tënde”.

Me fyerje ju kundërpërgjigj Latifi i cili i tha Osmanit “ti je hajvan”, shkruan Reporteri.net.

Kjo bëri që të reagoi ashpër Mulla Osmani i cili i tha Latifit ta tërheq fjalën, përndryshe nuk vazhdon emisioni.

“O ti Blerim Latifi ti je mësu me i ofendu mua nuk mundesh. Tërheqe fjalën”, tha Osmani.

Pas disa kërkesave të Osmanit dhe kërkesës së moderatorit, Latifi e tërheqi fjalën.

“Qe unë po e tërheqi fjalën se jam më burrë se ai”, tha Osmani.