Policia në aksion: Dje dënoi 800 qytetarë që nuk i respektuan masat ndaj COVID-19

Përveç gjobave për shkelësit e trafikut që ka shqiptuar dje Policia e Kosovës, janë shqiptuar gjoba edhe për qytetarët që nuk i respektuan masat e Qeverisë ndaj COVID-19.


Në njoftimin e Policisë thuhet se janë shqiptuar 800 gjoba në bazë të ligjit COVID-19.

Bartja e maskës dhe ruajtja e distancës fizike prej 2 metrash është obligative me vendim të Qeverisë së Kosovës.

Kujtojmë se dje ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, tha se maska duhet të mbahet edhe në veturë nëse janë 2 persona, qofshin ata edhe familjarë.