Policia shqipton afër 2 mijë gjoba për mosrespektim të ligjit antiCOVID

Po vazhdon dënimi i qytetarëve të cilët nuk po e respektojnë ligjin antiCOVID.


Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 1 mijë e 879 gjoba për mosrespektimin e këtij ligji, ndërkohë 1 mijë e 256 gjoba për trafikun.

23 persona u arrestuan dhe 14 janë dërguar në mbajtje.