×
 • Lajme
 • Lajme

  Punime në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë sot ndërprerje të rrymës

  Reporteri
  10 Dhjetor 2022 | 7:14

  Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton konsumatorët se për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet për siguri të sistemit, të shtunën (10.12) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

  Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

  Prishtinë

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1.

  TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-ja.

  Arsyeja: Evitim rreziku, montimi i ndarësit linjor.

  2.

  Nga Dalja 10 kV Bajqinë-Pollate

  Ne Stabilimentin Shperndares do te nderprehen nga ora 10:00 deri ora 14:00 keta TS:

  Reklama
  1. TS 10/0.4 kV Bajqinë Sogojevët me kod 14000014144

  2. TS 10/0.4 kV Bajqinë Vokuf me kod 14000014147

  3. TS 10/0.4 kV Bajqinë shkolla me kod 14000014148

  4. TS 10/0.4 kV Dobërdol 2 me kod 140000141465

  5. TS 10/0.4 kV Zakut 1 me kod 14000014166

  6. TS 10/0.4 kV Zakut 2 me kod 14000014167

  7. TS 10/0.4 kV Kërpimeh 2 me kod 14000014169

  8. TS 10/0.4 kV Metehi 3 me kod 14000014172

  9. TS 10/0.4 kV Repë 1 me kod 14000014173

  10. TS 10/0.4 kV Repë 2 me kod 14000014174

  11. TS 10/0.4 kV Pollat me kod 14000014176

  12. TS 10/0.4 kV Dvorisht me kod 14000014177

  13. TS 10/0.4 kV Sllatin me kod 14000014178

  14. TS 10/0.4 kV Reqic me kod 14000014179

  15. TS 10/0.4 kV Zhiti 1 me kod 14000014180

  16. TS 10/0.4 kV Zhiti 2 me kod 14000014181

  17. TS 10/0.4 kV Sylevicë me kod 14000014182

  18. TS 10/0.4 kV Brecë me kod 14000014183

  19. TS 10/0.4 kV Ternavicë me kod 14000014184

  20. TS 10/0.4 kV Murgull privat me kod 14000014185

  21. TS 10/0.4 kV Murgull me kod 14000014186

  22. TS 10/0.4 kV Kërpimeh -Kralevci me kod 14000014201

  23. TS 10/0.4 kV Zakut 3 me kod 14000014210

  24. TS 10/0.4 kV Bajqine- Gjatovit me kod 14000014230

  25. TS 10/0.4 kV Xhevat Zymeri “FRESH” me kod 14000014275

  26. TS 10/0.4 kV Shahin Shabani me kod 14000014277

  27. TS 10/0.4 kV Metehi 4 me kod 14000014342

  28. TS 10/0.4 kV Metehi 5 me kod 14000014343

  29. TS 10/0.4 kV Metehi 1 me kod 14000014170

  30. TS 10/0.4 kV Revuqë 3 me kod 14000014175

  31. TS 10/0.4 kV Kerpimeh 2 me kod 14000014187

  Vendet: Bajqinë, Dobërdol, Zakutë, Këpirmeh, Repë, Pollatë, Zhiti, Murgull, Breëc, Sylevicë, Reqicë, Sllatinë Dvorishtë, Tërnavicë, Metehi dhe Revuqë.

  Arsyeja: Evitim rreziku, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe tëulët, si dhe pastrimi i trasesë.

  * * *

  Punime në projekte investive

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

  TS 10/04[kV] TS Llapnasella 1 (kodi: 19000035123) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Llapnasella 1.

  Arsyeja: Projekte investive, kyçja dhe rikyçja e daljes, montimi dhe demontimi i ormanit. në projektin LOT 35(2021) Feeder 2.

  2.

  Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4[kV] TS Zllatar (Kodi: 19000079008) ne dy termine nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës “Shkëndija “ Zllatar.

  Arsyeja: Projekte investive, punimet në rrjetin 0.4kV.

  * * *

  Punime nga palët e treta

  1.

  Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010) prej orës 12:00 deri në orën 16:30

  Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Naim Qorri “Merkur”, EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti, Burim Godeni, Scan Color-JYSK, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, Avni Berani, Arbotec, N.T.P Lumi, Sh.P.K Kofra, Sh.P.K Doro-Fix, Sh.P.K Vatani, Ruzhdi Thaqi, YLLI MINERAL SH.P.K -Edmond Shala.

  Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik në shtyllën këndore 12/1600 sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  2.

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

  TS 10/04kV Sadat Pllashniku (kodi: 19000078206) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

  Vendet: Objekti Sadat Pllashniku.

  Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  3.

  Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10kV J 13 Zona Industriale – Aragoniti (kodi: 10000009) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: EULEX-i, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

  Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar.

  Ferizaj

  Punime në projekte investive

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega

  Arsyeja: Projekt investiv, ngritja e shtyllës 12/1600 dhe ndarja e Zonë industriale.

  * * *

  Punime nga palët e treta

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment V.Gërvalla dhe pa tension mbesin TS-at:

  TS 10/04kV Ganimete Tërbeshi (kodi: 40000031058) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

  TS 10/04kV Nderimi (kodi: 40000031281) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

  TS 10/04kV Kulla(Meti) (kodi: 40000031059) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

  TS 10/04kV Heset Quza(te Kombinati) (kodi: 40000031309) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

  TS 10/04kV 28 Nëntori (kodi: 40000031242) prej orës 10:00 deri në orën 16:00

  Vendet: rr.Enver Topalli, rr.Xhevë Lladovci, TS.Ganimete Tërbeshi

  Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Gjakovë

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1.

  Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Acetileni (kodi: 81000001) prej orës 08:30 deri në ora 10:30

  Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

  Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i një fushe me përçues të tensionit të mesëm te muri i Sadij Agës.

  2.

  Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Inkubatori (kodi: 81084019) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

  Reklama
  Vendet: Rruga Tirana.

  Arsyeja: Evitim rreziku, montimi i kthinës hyrëse dhe trafo- fushën në TS Inkubatori.

  3.

  Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Thertorja (kodi: 81000129) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Thertorja.

  Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor dhe grupeve matëse.

  4.

  Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Gjakova III (kodi: 81000116) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

  Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor dhe grupeve matëse.

  5.

  Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Tranzit (kodi: 81000112) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Objekti banesor në rr. Dëshmorët e Rugovës, dhe Hib Petroli.

  Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor dhe grupeve matëse.

  * * *

  Punime në projekte investive

  1.

  Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

  Shpërndaje:
  Të ngjashme
  Të ngjashme

  © Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Linku i lajmit u kopjua!