Punoi 4 muaj vullnetare në Infektivë, përjashtohet nga konkursi i MSH-së

Përveç stafit mjekësor janë angazhuar edhe një numër i madh i vullnetarëve në përballje me koronavirusin.


Njëra ndër vullnetaret në Klinikën Infektive është edhe Jehona Krasniqi e cila ka shkruar në emër të vullnetarëve që janë paraqitur në këtë klinikë gjatë kohës së pandemisë duke punuar pa pagesë.

Ajo ka reaguar për konkursin e Ministrisë së Shëndetësisë pasi, sipas saj, nga 8 vullnetarë që kanë aplikuar në këtë konkurs vetëm njëri prej tyre është pranuar.

Krasniqi është shprehur e zhgënjyer se puna e saj dhe të kolegëve u është hedhur poshtë në favor të dikujt që do t’i duhet të mësojë nga fillimi.

REAGIM NE EMER TE VULLNETAREVE TE KLINIKES INFEKTIVE,Qysh ne fillim te pandemise, ne Kliniken Infektive te QKUK-se jane…

Publiée par Jehona B. Krasniqi sur Mardi 7 juillet 2020