Qeveria e Kosovës merr vendim që të ndërpritet transporti ndërurban në Kosovë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur sonte ka marrë vendim të ndërprejë transportin ndërurban në Kosovë.


Ky vendim është marrë pasi në Kosovë sot janë shënuar rastet e para me koronavirus.

Një 20 vjeçare nga Klina dhe një 77 vjeçar nga Vitia, e para shtetase italiane, ndërsa i dyti që kishte udhëtuar nga Italia për në Kosovë më 5 mars, janë të infektuarit e parë.

Qeveria e Kosovës ndër vendimet e tjera ka marrë vendim të ndërprejë transportin ndërurban.

Vendimi numër 3 i qeverisë së Kosovës sonte thotë: “Ndërprerja me efekt të menjëhershëm e transportit ndër-urban në Kosovë si dhe transportin e organizuar ndërkombëtar.”