Qeveria jep 57 mijë euro për shërbëtorët e familjes Rugova

Gjatë ditës së sotme është mbajtur mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës.


Kabineti qeveritar në mbledhjen e rregullt  ka miratuar propozim-vendimin për ndarjen e mjeteve financiar prej 57 mijë eurosh për pagesën e punonjësve me kontrata për shërbime të veçanta në rezidencën presidenciale “Ibrahim Rugova”, shkruan Reporteri.net.

Paratë janë dhënë me arsyetimin e pagesës së “punonjësve me kontrata për shërbime të veçanta” në këtë rezidencë.

Gjatë vitit të kaluar Ministri i Financave, Bedri Hamza deklaroi se “e kemi obligim” për t’i ndarë këto mjete dhe se kjo shumë e parave ndahet nga rezervat e shtetit dhe pagesa bëhet përmes MKRS-së.

Presidenti Ibrahim Rugova ka vdekur në janar të vitit 2006 ndërsa në rezidencë jetojnë familja e ngushtë e tij./Reporteri.net