Alarm për bombë në Shkup

Pak minuta më parë ka pasur alarm për bombë të vendosur në qendër të Shkupit.Policia ka evakuuar zonën për rreth Teatrit dhe Ministrisë së Jashtme.

Në këtë zonë është vërejtur prani e shtuar e forcave policore, ndërsa për pak kohë ishte e bllokuar.

Policia ka evakuuar zonën për rreth Teatrit dhe Ministrisë së Jashtme.

Në këtë zonë është vërejtur prani e shtuar e forcave policore, ndërsa për pak kohë ishte e bllokuar për qarkullim rruga që çon në Ministrinë e Jashtme./alsatm