Ramiz Lladrovci ia merr një asambliste Driton Ajazit në Drenas

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka njoftuar se grupit të asamblistëve të PDK-së i është bashkangjitur Mirlinda Dvorani që garoi në kuadër të Demokratëve për Drenasin, subjekt ky i formuar nga Driton Ajazi.

Lladrovci tha se Dvorani do të jetë vlerë e shtuar në asamblenë komunale.

“Grupi i asamblistëve të PDK-së në Drenas, nga sot, është më i madh edhe për një anëtare. Asamblistja Mirlinda Dvorani, deri tash pjesëtare e DD, kalon në PDK dhe do të jetë votë dhe vlerë e shtuar në Asamblenë komunale të komunës së Drenasit. Mirë se vjen Mirlindë! Vendimi juaj e fuqizon edhe më tej moton e fitores, Bashkë për Drenasin. Interesi qytetar do të përfaqësohet më së miri me unitetin tonë, bashkëpunimin dhe harmonizimin e mëtejshëm për interesin qytetar, interesin e komunës tonë”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”.

Postimi i plotë:

Grupi i asamblistëve të PDK-së në Drenas, nga sot, është më i madh edhe për një anëtare. Asamblistja Mirlinda Dvorani, deri tash pjesëtare e DD, kalon në PDK dhe do të jetë votë dhe vlerë e shtuar në Asamblenë komunale të komunës së Drenasit.

Mirë se vjen Mirlindë!

Vendimi juaj e fuqizon edhe më tej moton e fitores, Bashkë për Drenasin. Interesi qytetar do të përfaqësohet më së miri me unitetin tonë, bashkëpunimin dhe harmonizimin e mëtejshëm për interesin qytetar, interesin e komunës tonë.

Qeverisja jonë lokale do të vazhdojë të jetë shembullore me zbatim të ligjshmërisë, transparencë dhe llogaridhënie.

Respekt Mirlindë!