Ramush Haradinaj ngjitet në majën e Lubotenit

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se është ngjitur në majën e malit Luboten, që gjendet në Malet e Sharrit.


Kjo maje ka një lartësi prej 2 mijë e 498 metra.

Haradinaj në Facebook tha se këtë lartësi e ka kaluar për tre orë.

Ndryshe, ai njihet si një merakli i sportit dhe shpesh zhvillon aktivitetet të natyrës së tillë.