Shiu dhe breshëri i madh vështirësojnë qarkullimin në këtë autostradë të Kosovës

Automjetet që ishin duke qarkulluar në autostradën Prishtinë – Prizren, janë detyruar të ndalën në rrugë.


Kjo ishte ndalesë e detyrueshme, për shkak të shiut të madh që po binte dhe breshrit në rajonin e Komunës së Malishevës, raporton kp.

Kujtojmë se shi i madh ditëve të fundit ka rënë thuajse në gjithë fshatrat e qytetet e Kosovës, ku janë shkaktuar dëme të konsiderueshme.

Por më e prekura mbetet komuna e Rahovecit, ku  dëmet në bujqësi llogariten të mëdha.