Shtëpi në Ulqin, banesë e truall: Kjo është pasuria e pasardhësit të Valdete Dakës

Kreshnik Radoniqi është emëruar kryesues i ri i Komisionit Qendror Zgjedhor [KQZ] nga presidentja Osmani Sadriu pas shkarkimit të Valdete Dakës. Por, cila është pasuria e z. Radoniqi?


Radoniqi ishte gjyqtar në Departamentin Special në Gjykatën e Apelit.

E në bazë të ligjit Radoniqi e ka të obliguar deklarimin e pasurisë së tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit [AKK].

Dhe, pasuria e z. Radoniqi del mjaft e madhe krahasuar me zyrtarët e tjerë publikë.

Ai ka një banesë në vlerë prej 57 mijë euro, një truall në vlerë prej 300 mijë euro, dy dyqane dhe një shtëpi verore në Shtoj të Ulqinit.

Radoniqi po ashtu ka të deklaruara edhe para të gatshme në vlerë të konsiderueshme në bankat e vendit, e të cilat mund t’i shihni më poshtë.