Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e Kryesisë duke filluar në ora 10:00.


Lajmi është bërë i ditur përmes një komunikate për media nga Kuvendi.

Pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave