Statistikat e Policisë së Kosovës për 24 orëshin e fundit

Afër 800 tiketa trafiku ka shqiptuar Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit.


Sipas statistikave të PK-së për një ditë janë shqiptuar 787 tiketa trafiku.

Sipas tyre kanë ndodhur 45 aksidente, prej të cilave 24 pa të lënduar dhe 21 me persona të lënduar.

Derisa janë kryer 16 arrestime, prej të cilave 8 persona janë dërguar në mbajtje kurse 2 në vuajtje të dënimit.

Aksidente fatale 000
Aksidente me të lënduar 021
Aksidente pa të lënduar 024
Tiketa trafiku të shqiptuara 787
Arrestime 016
Në mbajtje 008
Në vuajtje të dënimit 002