Studentët të cilët janë më tepër se një fëmijë në familje mund të lirohen nga pagesa e semestrit, këto janë kushtet

Universiteti i Prishtinës ka njoftuar se do të lirojë nga pagesa e semestrit studentët të cilët janë më tepër se një fëmijë në familje.

Në një postim në Facebook nga UP-ja janë bërë të ditur edhe kushtet të cilat duhet të plotësohen, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Në njoftim po ashtu theksohet se aplikimi nis nga sot dhe do të jetë i hapur deri më 20 janar.

“Familjet kosovare që kanë më tepër se një student në UP do të paguajnë vetëm për njërin prej tyre, me kusht që të plotësohen kushtet e përshkruara në vendimin, të cilin e gjeni duke klikuar KËTU. Aplikimi për lirim nga pagesa e semestrave nis nga sot, më 5 janar 2022 dhe do të jetë i hapur për 15 ditë kalendarike, respektivisht deri më 20 janar 2022 në orën 15:30”, thuhet në njoftim.

Aplikimin mund ta gjeni KËTU.