Thirreni menjëherë Policinë nëse e shihni këtë person

Policia e Kosovës në Pejë është në kërkim të Përparim Osmanajt, i lindur më 24 shkurt 1973, i dyshuar për “Blerje, Posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikëve”.


“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në komunikatë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë –

E-mail adresa: [email protected]