Vdekje e dyshimtë tek parku i qytetit në Prishtinë, një person gjendet pa shenja jete

Një person është gjetur i vdekur sonte te parku i qytetit në Prishtinë.


Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po e heton rastin.

Reklamë

Reporteri.net ka tentuar të marrë një përgjigje nga Policia e Kosovës për rastin, por deri në publikimin e këtij shkrimi nuk janë përgjigjur.

Reporteri.net ka siguruar foto nga vendi i ngjarjes, ku shihen policia në lagje.

Reporteri.net do të ju mbajë të informuar për rastin.