Vdes ish-ushtari i UÇK-së, Behram Rrahmani

Ka vdekur Behram Rrahmani, ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga fshati Kollë e Komunës së Vushtrrisë.


Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët dhe bashkëluftëtarët e të ndjerit.

Rrahmani gjatë luftës ka ushtruar veprimtarinë e tij në zonën e Shalës dhe njihet me nofkën “Kujtimi”.

Ai ka shërbyer pasluftës në TMK, ndërsa deri më tani qenë zyrtar komunal në Komunën e Vushtrrisë.