“Vet vij, ma këpute dorën”, Policia arreston dhunshëm një të moshuar për mosbartje të maskës në Vushtrri

Një arrestim aspak i këndshëm ka ndodhur në sheshin e Vushtrrisë ku Policia është konfrontuar me fjalë nga një qytetar i moshuar që duket në dhimbje.


Lexues të Gazetës Online “Reporteri.net’ kanë dërguar pamje nga momenti i arrestimit, ku i moshuari dëgjohet derisa bërtet “unë vetë vij,” dhe “ma këpute dorën” pasi polici duket se e mban për dore.

Zyrtari policor e kishte kapur të moshuar derisa priste ardhjen e patrullës tjetër policore.

Një dëshmitar ka treguar se kjo ka ndodhur për shkak të mos-mbajtjes së maskës së pandemisë.