Veturës së Policisë në Prishtinë i del tymi

Sot gjatë ditës është raportuar për një veturë e cila është kapluar nga tymi në Prishtinë, duke shkaktuar kolona të gjata.


Rast pothuajse i njëjtë ka ndodhur edhe me një veturë të Policisë së Kosovës, tek rrethi i njohur si ‘rrethi te Ismeti’ në Prishtinë.

Në redaksinë e Gazetës ka ardhur një video, ku shihet vetura e Policisë, e parkuar para një dyqan ushqimesh dhe ku shihet teksa del tym.