Vitia dhe zëvendësministrja e Arsimit do të mbajnë konferencë për media

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, bashkë me zëvendësministren e Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna, mbajnë konferencë për media.


Kjo konferencë vjen pas mbledhjes së sotme të Qeverisë së Kosovës ku po diskutohet për masat e reja anti-Covid.

Konferenca nis në ora 15:30