Vjen reagimi i parë nga Vetëvendosje pas dokumentit “non paper”: U lëshua qëllimisht

Deputeti i Vetëvendosjes, Dimal Basha, ka komentuar dokumentin ‘non-paper’ të publikuar së fundmi nëpër mediat e Kosovës, ku flitet për një marrëveshje mes Kosovës e Serbisë e ku veç të tjerash përmendet edhe krijimi i një Distrikti Autonom në veri të Kosovës.


Basha ka thënë se demantimi nga Franca e Gjermania “lë të nënkuptohet nga cila kuzhinë ka dalë ajo”.

“Ju lutem, nëse Gjermania dhe Franca demantojnë si merret-news, atëherë cili është interesi të trajtohet seriozisht kjo letër?”, ka shkruar Basha.

Postimi i tij:

Lëshohet qëllimisht një “non-paper” kinse nga francezët dhe gjermanēt për me kriju huti dhe disavantazh për Kosovën.

Vet Gjermania dhe Franca e demantuan si fake-news, që duhet të kuptohet se nga cila kuzhinë ka dal.

Ju lutem, nëse Gjermania dhe Franca demantojnë si fake-news, atëherë cili është interesi të trajtohet seriozisht kjo letër?

Është legjitime nga disa synimi i tyre që ta dëmtojnë politikisht Albin Kurtin, por kjo nuk bëhet në dëm të Kosovës!

Nuk mirret pushteti i Albin Kurtit në Kosovë duke bërë koalicion me Vuçiçin në Serbi!!!