Voziti me 187 km/h në autrostradën “Arben Xhaferi”, policia e gjobitë shoferin me 300 euro

Një shoferë është gjobitur nga policia e Kosovës pasi nuk ka respektuar kufizimin e shpejtësisë në autostradën “Arbën Xhaferi”.

Në zonën ku shpejtësia e lejuar ishte deri 120 km/h, ai ka vozitur 187 km/h, ndërsa për këtë kundervajtje, policia e ka gjobitur shoferin me 300 euro, 3 pikë negative dhe I është ndaluar tre muaj drejtimi i automjeteve.

“Vazhdon ndërmarrja e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.Në autostradën “Arben Xhaferi” në zonën e kufizimit të shpejtësisë prej 120 km/h ndalohet automjeti duke lëvizur me shpejtësi 187 km/h. Për këtë kundërvajtje shoferi është gjobitur 300€, 3 pikë negative dhe 3 muaj iu është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motoric”, ka njoftuar policia. /Reporteri.net/