VV: Qeveria nuk po di të menaxhojë me pandeminë

Lëvizja Vetëvendosje ka deklaruar se Qeveria Hoti nuk është duke ditur të menaxhojë situatën me COVID-19.


“Qeveria që nuk po di të menaxhojë me pandeminë po e çon vendin drejt katastrofës humanitare”.

“Këta duhet të largohet në mënyrë që të qeverisin me vendin ata që e dëshmuan se mund ta menaxhojnë suksesshëm pandeminë dhe ekonominë e vendit”, kanë shkruar LVV me anë të një postimi në rrjetin social Facebook.


/Reporteri.net/